Son Dong Woona ze skupiny Highlight čeká seriálový debut v připravovaném dramatu Today’s Webtoon

Eva Lenská
Film / TV
Foto: AroundUs

Song Dong Woon se sice v současné době věnuje svému sólovému comebacku, nicméně se nebrání ani novým výzvám. Jako herce ho uvidíme v seriálu Today’s Webtoon po boku Kim Sejeong a Choi Daniela.

Dne 7. června společnost Around US oznámila: „Potvrzujeme, že se Son Dong Woon objeví coby Oh Yoon v seriálu televize SBS Today’s Webtoon, který bude mít premiéru 29. července.“

Today’s Webtoon je korejskou předělávkou japonského seriálu Sleepeeer Hit! z roku 2016. Zahrají si v něm Kim Sejeong, Nam Yoon Su a Choi Daniel. O režii se postarají Jo Soo Won a Kim Young Hwan. Scénář bude vycházet z mangy Juhan Shuttai!, která vycházela v roce 2011.

Seriál bude vyprávět příběh byvalé judistky On Ma Eum (Kim Sejeong), která nastoupí do redakce webtoonů jako nová zaměstnankyně a snaží se, aby dozrála ve skutečnou redaktorku.

Dong Woon v seriálu ztvární pohledného autora webtoonů Oh Yoona, který si získal popularitu díky svým zábavným a komickým webtoonům i díky různým televizním aktivitám.

Na závěr článku si ještě vychutnejte zpěvákův comeback prostřednictvím MV k písni Today’s Weather, která se nachází na jeho novém albu Happy Birthday.

Zdroj: allkpop.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.