Držte si klobouky! Řítí se na nás nová chlapecká skupina z HYBE

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: hybelabelsjapan.com

BTS, TXT a ENHYPEN, to je výčet chlapeckých skupin, za jejímž vznikem stojí Bang Si Hyuk. Za chvíli se k nim připojí i nová skupina vytvořená skrze &Audition – The Howling a jako bonus budou jejími členy kluci z I-LAND.

Mnozí z vás jistě ví, že HYBE LABELS JAPAN hodlá nechat debutovat chlapeckou skupinu, která by nejenom působila na japonské hudební scéně, ale svou hudbou si podmanila celý svět. Už teď víme, že jejími členy budou K, Nicholas, EJ a Taki. Tato jména vám budou znít povědomě, protože se jedná o chlapce, kteří zazářili v projektu I-LAND, jež se vysílal v roce 2020.

Teď se na moment vrátíme do minulosti. Účastníci projektu I-LAND se řadili do svou týmů, a to I-LAND a Přízemí. Hodnotícími a v podstatě mentory byli Rain a ZICO. Samozřejmě výkony účastníků hodnotil rovněž Bang Si Hyuk. Přeci jenom se dávala dohromady skupina, která měla debutovat pod jeho společností – dnešní ENHYPEN.

V první epizodě projektu I-LAND se Bang Si Hyuk, Rain a ZICO poprvé posadili do skryté hodnotící místnosti. Naproti nim bylo mnoho monitorů zachycujících záběry z budovy I-LAND, Přízemí a také pohyblivého pódia. Tato místnost byla sestavena tak, aby o ní účastníci vůbec nevěděli. ZICO si tehdy neodpustil poznámku, že do toho muselo dát BELIF+ (Big Hit a CJ ENM) opravdu mnoho peněz. Za vypravěče ojedinělého vesmíru I-LAND byl zvolen Nam Goong Min, který například vysvětloval jednotlivé úkoly a systém vyřazování.

Nejenom, že chlapci v I-LAND měli připraveno několik prostorů k trénování, odpočinku, kuchyň s jídelnou, každá epizoda přinášela originální oblečení a elektroniku. Mohli jsme to považovat na velmi moderní dorm společně s prostory, které se nachází ve společnostech. Vše bylo uzpůsobeno k bydlení a trénování. Oproti tomu Přízemí na tom tak dobře nebylo.

https://www.youtube.com/watch?v=SBZ4hze27q8

Proč zmiňuji I-LAND a Přízemí? V průběhu první epizody jsme se dozvěděli, že účastníci budou rozděleni na dva týmy, a to právě I-LAND a Přízemí. Chlapci z I-LAND měli nejenom větší šanci na debut, ale také přístup ke všem vymoženostem. Naopak chlapci v Přízemí měli jednu tréninkovou místnost, boxy s jednotvárným obyčejným oblečením a malý prostor jídelny. Přízemí nebylo uzpůsobeno k obývání, takže se účastníci každé ráno vraceli a večer odjížděli. Vážně jim bylo dost dáváno najevo, že v tomto projektu patří mezi ty horší. Možná vám jich bylo trochu líto, ale pro ně to působilo jako něco k nakopnutí.

Jednalo se o velmi sledovaný pořad, projekt, ze kterého vzešlo sedm vítězů.

Pořadí členů ve finálové epizodě I-LAND:
1. Jungwon
2. Jay
3. Jake
4. Niki
5. Heese199299043ung
6. Sunghoon
7. Sunoo – volba Bang Si Hyuk

Přestože K, Nicholas, EJ a Taki se řadili mezi populární účastníky, do finálové sedmičky se neprobojovali. Po nějaké době jsme měli důvod k oslavám, protože se ukázalo, že budou členy nové skupiny. Ačkoli společně s ostatními survival programem &Audition – The Howling projdou, své místo ve skupině mají jisté.

Počínaje 9. červencem se začne tento survival program vysílat. Jednotlivé epizody budou vysílány na Nippon TV. Pomyslenou třešničkou na dortu je, že nesestříhané verze a jednoduše části, které se nevyšly do vysílání, budou připraveny ke zhlédnutí na Youtube kanále HYBE LABELS a streamovací platformě Hulu Japan.

Pojďme si jednotlivé účastníky v krátkosti představit.

K, který je japonské národnosti, se narodil 21. října 1997 a během střední školy běhával maratony. Byl v tom tak dobrý, že dokonce získal plné stipendium, ale odmítl ho, aby se mohl věnovat tanci. On a Shotaro z NCT docházeli do stejné taneční akademie. Nicholas, taiwanské národnosti, se narodil 9. července 2002, takže přesně na jeho narozeniny se odvysílá první epizoda &Audition – The Howling. Osm let hrál badminton, podlehl kouzlu breakdance a největší strach má z toho, že ublíží své rodině.

EJ se jako Byun Eui Joo narodil 7. září 2002 v Koreji. Jako zvíře, kterému se podobá, vybral lenochoda. Jeho vzorem je Yoo Jae Suk a nejvíce ho naštve, když nemůže dělat věci tak, jak by chtěl. Jeho fanoušci se nazývají Uju. Taki se narodil 4. května 2005 v Japonsku. Kdyby mohl celý život poslouchat jen jednu píseň, byla by to Blood, Sweat & Tears od BTS. Než se on a Ni-ki z ENHYPEN objevili v I-LAND, společně spolu trénovali.

Teď se podíváme účastníky, o kterých se toho moc neví. Fuma se narodil 29. června 1998 a Hayate, japonské národnosti, 25. ledna 2001. Junwon se narodil 21. dubna 2003.

Yuma, japonské národnosti, se narodil 7. února 2004. Býval členem j-pop skupiny A-X pod Avex Company. Gaku se narodil 25. dubna 2004 a Jo neboli Jo Asakura 8. července 2004.

Hikaru se narodil 28. března 2005, Harua 1. května 2005 a Maki 17. února 2006.

Minhyung se narodil 27. ledna 2007 a Yejun, korejské národnosti, 28. dubna 1997. V dětství byl hercem, který si zahrál v seriálech Arthdal Chronicles a Weightlifting fairy.

Jak můžete vidět, K a Fuma jsou z účastníků nejstarší a naopak nejmladší jsou Maki, Minhyung a Yejun.

Budete &Audition – The Howling sledovat?

Zdroj: hybelabelsjapan.com & andaudition.com/s/hybe/ & kprofiles.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.