Proč bychom se podle Lee Jin Wooka a Lee Yeon Hee měli dívat na seriál Welcome To Wedding Hell?

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Vogue Korea

V Koreji bude mít premiéru nový seriál, který bude zaměřen na svatební přípravy. Když Lee Jin Wook a Lee Yeon Hee fotili pro časopis Vogue, nezapomněli diváky nalákat ke sledování.

Welcome to Wedding Hell je romantický seriál o páru, který se po třicítce připravuje na svatbu. Zatímco očekávali šťastný konec jako z pohádky, ukazuje se, že realita je jiná než představy a přípravy na svatbu nejsou zas tak sladké.

Lee Jin Wook hraje v seriálu Seo Joon Hyunga, zamilovaného nastávajícího ženicha, který se rád podvolí každému příkazu své snoubenky. Lee Yeon Hee dostala roli sympatické nastávající nevěsty Kim Na Eun, která je láskyplná a plná smíchu, ale také rázná, když pracuje.

V doprovodném rozhovoru oba herci zdůraznili, proč divákům vřele doporučují seriál Welcome to Wedding Hell sledovat.

Lee Jin Wook řekl: „Během natáčení tohoto projektu jsem přemýšlel, jestli jsou události které se v dramatu staly skutečné. Ale od lidí, kteří mají zkušenosti se svatbami, jsem slyšel, že se ve skutečnosti dějí ještě horší věci. Věřím, že se diváci dokážou vcítit do reality a příběh si vychutnají.“

Lee Yeon Hee poznamenala: „Opravdu chci doporučit seriál Welcome to Wedding Hell těm, kteří uvažují, že se jednou vezmou, a párům, které se na svatbu chystají. Je to drama, které vám pomůže předvídat, jaké situace by mohly nastat, nebo vás zbavit určité části obav během svatebních příprav.“

V Jižní Koreji má seriál, který má 12 epizod, premiéru 23. května. Později bude také na Netflixu.

Zdroj: soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.