Kwon Sang Woo a Im Se Mi ztvární v seriálu X in Crisis manžele, kteří čelí všemožným katastrofám

Eva Lenská
Film / TV
Foto: KDramaStars, asianwiki

Co byste řekli na komedii o chlápkovi, který žije uprostřed krachů a katastrof, přestože snil o úspěšném životě? Vyrovná se s neúspěchem a začne novou kapitolu svého života? Více se dozvíte v článku.

Režisér Kim Jung (Hoon Petty Romance) chystá nový komediální seriál s názvem X of Crisis, jenž bude natočen na motivy knihy „It Hurts Because I’m a Middle-Aged Man“ (Bolí to, protože jsem muž středního věku) a zahrají si v něm Kwon Sang Woo, Im Se Mi a Sung Dong Il. Bude ho vysílat stanice Wavve.

Můžeme se těšit na kataklyzmatickou komedií o nešťastném životě muže, který čelí kombinaci krachů akcií, prudkého nárůstu cen nemovitostí a hrozbě výpovědi najednou, zatímco doufá ve zlepšení života.

Kwon Sang Woo si v seriálu zahraje muže středního věku, který si myslel, že povede úspěšný život, ale najednou jde všechno do kytek. Ačkoli vystudoval prestižní univerzitu a nastoupil do velké společnosti, zažívá samé vzestupy a pády, kdy neustále přichází o to, co měl. Jeho život prostě píše samé katastrofické scénáře. Přesto se nevzdává a je připraven začít novou kapitolu svého života. Ačkoli je trochu domýšlivý, je tak láskyplný, že ho prostě budete muset mít rádi.

Jeho manželku, která sní o tom, že se stane populární spisovatelkou webových komiksů, ztvární Im Se Mi. S velkorysým srdcem svého manžela podporuje a naplňuje ho pozitivní energií. Má ohnivou povahu, v jednu chvíli je ke svému manželovi nekonečně láskyplná, zatímco vzápětí zuří vzteky.

V seriálu si také zahraje herec Sung Dong Il. Ten ztvární Heo Joona, lékaře ze sousedství. Ten se sice neustále hádá se svými pacienty, ale je starostlivější než kdokoli jiný. Dává druhým rady od srdce a čas od času tím i někoho naštve.

Produkční tým prozradil: „Je to komedie, která osvěžujícím způsobem vypráví o běžné realitě obyčejných lidí žijících v moderní době. Citlivý příběh přinese mnoho smíchu i nový typ zábavy. Těšte se, prosím, na souhru tří herců, kteří žalostný příběh povznesou na veselý.“

Seriál X of Crisis se bude vysílat v druhé polovině roku 2022.

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.