Park Min Young bude v novém seriálu doprovázet svobodné muže na večírky. Možná okouzlí i Go Kyung Pya a Kim Jae Younga

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Namoo Actors

Jedna z neoblíbenějších jihokorejských hereček přijala novou roli. Půvabná Park Min Young bude v novém seriálu doprovázet na různé akce muže, kteří se nechtějí ženit. Hlavní hrdiny ztvární Go Kyung Pyo a Kim Jae Young.

Dne 3. května bylo potvrzeno, že si v novém seriálu stanice tvN, který má pracovní název MonWedFriTuesThursSat, zahrají Park Min Young, Go Kyung Pyo a Kim Jae Young. O režii se postará režisér Nam Sung Woo (100 Days My Prince).

Děj se bude točit kolem zvláštní pomocné služby, která poskytuje manželky svobodným mužům, kteří potřebují partnerky na setkání manželských párů a školní srazy. Tito muži se nechtějí ženit, ale na různých akcích chtějí mít po boku atraktivní krásku.

Park Min Young ztvární Choi Sang Eun, ženu s mnoha skvělými vlastnostmi a ctnostmi. Místo aby se sama vdala, doprovází svobodné muže jako falešná manželka na různé večírky a akce.

Go Kyung Pyo bude hrát Jung Ji Ha, který má s Choi Sang Eun dlouhodobou smlouvu na pondělky, středy a pátky již pátým rokem. Kromě toho, že důvod jeho smlouvy je tajný, je i on sám záhadnou postavou, jejíž povolání, záliby a osobnost jsou také zahaleny rouškou tajemství.

Pohledný Kim Jae Young si zahraje nejmladšího syna bohaté rodiny a hvězdu hallyu Kang Hae Jina. Tento přitažlivý muž je nejnovějším klientem Choi Sang Eun na úterky, čtvrtky a soboty, a způsobí v jejím srdci velkou bouři.

Téma je rozhodně velmi lákavé a zajímavé. Premiéry se dočkáme ve druhé polovině tohoto roku.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.