Vždy veselé a vtipné Celeb Five se svou korejskou komedií ovládnou Netflix

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Netflix

Rádi se bavíte, smějete od ucha k uchu a pláčete smíchy? Celeb Five se postarají o to, abyste na ně s radostí ještě dlouho vzpomínali.

Skupina Celeb Five, která je složena ze čtyř zkušených komiček – Song Eun Yi, Ahn Young Mi, Shin Bong Sun a Kim Shin Young – předvede počínaje pátkem zámořskému publiku korejskou komedii prostřednictvím Celeb Five: Behind the Curtain neboli nového pořadu na Netflixu.

V pozadí všemu velí producenti Kim Joo Hyung, který stojí za show Busted! a režií stand-up komedie Lee Su-geun: The Sense Coach, a Go Min Seok.

Nejprve byl všem nabídnut formát stand-up komedie, ale místo toho se z toho rozhodli udělat pořádnou show se vším všudy. Producenti během středeční tiskové konference uvedli, že pořad provede diváky vtipnými scénkami vyplívajícími z interakce komiček. Ty se podílely na všech bodech produkce.

„Diváci se budou moci s obsahem pořadu ztotožnit. Bude jim umožněno nahlédnout do toho, o čem si komičky ve skutečném životě povídají. Budou se moci spojit s příběhy, které předvedou a říct si ‚Moje rodině je taková‘ nebo ‚Nevěděl jsem, že Korejci jsou také takoví‘,“ uvedl Go Min Seok.

Bude jim rovněž umožněn náhled do zákulisí toho, jak takové komediální pořady vznikají. „Když si lidé představí komediální pořad, mnoho z nich myslí na obrovské pódium s velkým publikem. Ale jakmile jsem přemýšlel ve větším měřítku, napadlo mě, že můžeme použít různá místa jako jeviště pro komedii. Diváci budou moci vidět, jak jsme tento zábavný komediální pořad vytvářeli.“

Komičky vyjádřily nadšení z prezentace svého pořadu na globální streamovací platformě.

„K-Pop je stále populárnější. A jako k-popová skupina a skupina komiček má Celeb Five jistou jedinečnost. Je tu komedie, která pramení z toho, že se všechny čtyři rády bavíme. Věřím, že Celeb Five: Behind the Curtain bude oblíbeným komediálním pořadem,“ řekla Kim Shin Young a dodala, že pociťuje zodpovědnost za uvedení korejského komediálního pořadu uprostřed rostoucího zájmu vůči korejským seriálům ve světě.

„Jsem nadšená, že mohu být součástí tak velkého projektu. Zároveň jsme ale jedny z prvních, které předvedou korejskou komedii poté, co se korejská kultura v poslední době dostala do popředí pozornosti. Pociťovaly jsme tedy určitou zodpovědnost. Chtěly jsme, aby to bylo dobré. Proto jsme se snažily do pořadu vetknout silnou stránku Celeb Five.“

Ahn Young Mi se svěřila, že se ji líbilo natáčet pořad pro Netflix, protože se tak naskytla větší volnost pro její vtipy s hodnocením R. „Říkala jsem si, že už bylo na čase. Konečně bych se mohla pochlubit se svou R komedií, kterou v Koreji nemohu plně používat. Netflix není moc o cenzuře. Jako by na něm bylo mnohem méně omezení. Takže jsem si řekla, že teď je řada na mně, abych se předvedla.“


ZDROJ: koreatimes.co.kr

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.