Kim Sejeong si zahraje v předělávce japonského seriálu Sleepeeer Hit!

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Nedávno vyšlo najevo, že mladou herečku Kim Sejeong uvidíme v předělávce japonského hitu Sleepeeer Hit! z roku 2016. Korejci remake zatím pojmenovali Today’s Webtoon.

Kim Sejeong si v předělávce, kterou bude vysílat televize SBS zahraje hlavní roli. O co ale přesně půjde? Drama Today’s Webtoon bude vyprávět příběh byvalé judistky On Ma Eum, která nastoupí do redakce webtoonů jako nová zaměstnankyně a snaží se, aby dozrála ve skutečnou redaktorku. Kromě toho seriál vylíčí i konkurenční boje v tomto oboru v Jižní Koreji.

Jak každému asi došlo, Kim Sejeong ztvární On Ma Eum, mladou ženu, která se po překonání všech překážek dostane do redakce webových komiksů. Kvůli zranění se totiž už nemůže věnovat milovanému judu. Ačkoli je pro ni těžké zvyknout si na práci redaktorky a všechny ty lidi, udržije si pozitivní přístup, přestože musí překonávat mnohá protivenství. Diváci se tedy mohou těšit, jak Kim Sejeong realisticky ztvární bojovného ducha začínající zaměstnankyně, která dělá první krůčky ve své nové kariéře.

Seriál budou režírovat Jo Soo Won a Kim Young Hwan. Scénář bude vycházet z mangy Juhan Shuttai!, která vycházela v roce 2011. V japonské verzi ztvárnila hlavní hrdinku Haru Kuroki.

Premiéry se dočkáme ještě letos.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.