Sehun z EXO si zahraje hlavní roli v seriálu Love, Hara High School

Eva Lenská
Film / TV
Foto: pinkvilla.com

Kdo má rád seriály ze školního prostředí a k tomu skupinu EXO, přijde si na své. Novému seriálu o středoškolácích bude vévodit nadaný Oh Sehun.

Streamovací služba TVING připravuje nový seriál ze školního prostředí, který se bude jmenovat Love, Hara High School. Nějakou dobu se proslýchalo, že hlavního hrdinu ztvární Sehun ze skupiny EXO a dnes to bylo potvrzeno samotnou společností SM.

Můžeme se těšít na příběh pevného přátelství a upřímné lásky osmnáctiletých mladých lidí, kteří se nedokážou vzdát lásky ani přátelství. Drama se zabývá unikátním tématem buněčné paměti, a předpokládá, že tato paměť se přenáší i na příjemce transplantovaných orgánů.

Sehun si zahraje Go Yooa, sympatického studenta druhého ročníku střední školy Hara, který začal hrát basketball, aby vyrostl do výšky. Nyní je vysoký, jak si přál, a k tomu basketbalový génius. Ve škole má však průměrné výsledky, protože se neučí. Je natolik zaneprázdněný, že nemá čas randit. Věci se však zamotají poté, co daruje ledvinu svému blízkému příteli a dostane se do konfliktu se svou první láskou So Yeon.

Seriál bude režírovat Kim Jin Sung (The Great Queen Seondeok) a o scénář se postará Kang Bo Ra. Natáčení začne už v dubnu a premiéry se dočkáme ještě letos.

Zdroj: soompi.com, indianexpress.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.