V korejském BL seriálu Blueming se střetne pohledný mladík s perfektním vysokoškolákem!

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Daun Kakao TV

Pláčete po Semantic Error a nechcete se smířit s tím, že druhá řada jen tak nebude? Máme pro vás dobrou zprávu. Už za pár dní si budete moci čekání zpříjemnit jiným BL kouskem.

Přesně 31. března vstoupí na obrazovky očekávaný BL seriál Blueming, za kterým stojí Hwang Da Seul. Ano, přesně ta režisérka, která je podepsaná pod Where Your Eyes Linger a To My Star. Příběh založený na webtoonu ‚Who Can Define Popularity?‘ je připraven získat si srdce diváků.

O čem bude? Kdekoli se Siwon objeví, je oblíbený. V dětství byl ovšem škádlen svou mladší sestrou, která mu říkávala, že je škaredý. Vynaložil tedy velké úsilí, aby se stal pohledným, což se mu povedlo. Nyní, když je na vysoké škole, nepochybuje o tom, že bude nejmilovanější osobou v kampusu.

Má to ovšem jeden podstatný háček, kterým je Hyeong Daun. Je obdařen perfektním vzhledem, dostává samá Ačka, pochází z bohaté rodiny, a dokonce má dobrou osobnost. Siwon se tak může zlostí zbláznit.

FOTO: Kakaopage

Jako Siwon se divákům představí Kang Eun Bin a jeho protějšek ztvární Jo Hyuk Joon. Zřejmě vás nepřekvapí, že oba mají za sebou modelingovou kariéru.

„V průběhu celého natáčení jsem si jako Siwon užíval neuvěřitelné chvíle. S blížící se premiérou se mi vybavují veškeré vzpomínky z natáčení. Opravdu chci poděkovat režisérce, hercům a natáčecímu štábu za jejich tvrdou práci. Budu nadále pilně pracovat na tom, abych v různých oborech předvedl dobré výkony,“ zmínil Kang Eun Bin.

Těšíte se na nový BL seriál?

ZDROJ: mydramalist.com & zapzee.net

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.