Koho uvidíme v novém seriálu od sester Hong? Lee Jae Wooka, Minhyuna z NU’EST a další hvězdy

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Máte rádi kombinaci romantika a fantasy? V tom případě vás sestry Hong potěší, protože chystají seriál, který se může pyšnit nejen zajímavým obsazením. O čem bude? Podívejme se na to!

Hwan Hon bude romantický fantasy seriál odehrávající se ve fiktivním národě Daeho, zemi, která neexistuje v historii ani na mapách. Příběh sleduje hlavní postavy, jejichž osudy se zamotají díky magii, která mění lidské duše. Pojem ‚Hwan Hon‘ odkazuje na tuto výměnu duší.

Seriál bude vysílat stanice tvN a o režii se postará Park Joon Hwa (Let’s Eat). Scénář mají na svědomí slavné sestry Hong, které mají na kontě úspěšné seriály jako You’re Beautiful, My Girlfriend is a Gumiho, The Greatest Love, Master’s Sun a Hotel Del Luna. Do hlavních rolí byli obsazeni Lee Jae Wook, Minhyun z NU’EST, Jung So Min, Yoo Joon Sang, Shin Seung Ho, Oh Na Ra a Jo Jae Yoon.

Lee Jae Wook si zahraje sofistikovaného, ale problematického mladého pána Jang Wooka z rodiny Jang. Jedná se o postavu, která má tragickou minulost a o tajemství jeho šokujícího narození mluví celý národ. Jang Wook vyjadřuje svou nespokojenost se světem hněvem, ale poté, co se setká s neporazitelnou vražedkyní Mu Deok Yi, se vrací na správnou životní cestu. Diváci se mohoz těšit na proměnu Lee Jae Wooka v postavu, která navenek působí chladně a lhostejně, ale uvnitř hoří plamennou zlomyslností.

Jung So Min ztvární Mu Deok Yi, velkou vražedkyni, která uvízla v nejslabším těle na světě. Mu Deok Yi má charismatickou duši, ale také tělo, které nedokáže držet krok s její duší. Stane se Jang Wookovou společnicí a tajnou mentorkou, která ho učí až brutálním způsobem, což vzbuzuje očekávání jejich chemie coby učitelky a žáka. Jung So Min již dříve zaujala diváky v různých žánrech včetně romantiky a komedie.

Minhyun si zahraje geniálního prince Seo Youla z rodiny Seo. Má vše od literárních a bojových dovedností až po vznešenou osobnost a vzhled, ale nemá žádné touhy ani smysl pro realitu. Chová však city čistou lásku k tajemné dívce.

Shin Seung Ho se představí v roli malicherného a zlomyslného korunního prince Go Wona z národa Daeho. Go Won se snaží být velkorysým a laskavým princem, ale poté, co Mu Deok Yi prohlédne jeho nezkrotnou povahu, odhalí své skutečné pocity. Shin Seung Ho debutoval v úspěšném internetovém dramatu A-TEEN.

Yoo Joon Sang si zahraje Park Jina, šéfa společnosti Song Rim, která je největší korporací v zemi Daeho. Díky svému šarmu je přirozeným vůdcem, který se těší velkému respektu mladých kouzelníků. Stále ho však znepokojuje, že Jang Wook, syn jeho blízkého přítele, kterého prakticky považuje za vlastního syna, nejde cestou, kterou by měl. Park Jin také dává najevo své chyby pouze před Kim Do Joo, jedinou osobou, která ví o jeho minulosti.

Oh Na Ra ztvární velkorysou Kim Do Joo, hospodyni rodiny Jang, která má v domácnosti velký vliv. Kim Do Joo se v domácnosti rodiny Jang stará o všechno, má široký rozhled a je silná, ale pro Jang Wooka má slabost.

Jo Jae Yoon si zahraje Jin Mua, zástupce vedoucího vládního úřadu Cheonbugwan, který se vyšvihl na vládní post, zatímco skrývá své nekalé ambice. Je to postava, která bude provádět kouzla, jež jsou považována za tabu, jen proto, aby dosáhl svých ambicí.

Seriál bude mít premiéru ještě letos.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.