Ahn Hyo Seop a Kim Sejeong hovořili o svém nadcházejícím dramatu A Business Proposal a svých postavách

Film / TV
Foto: Marie Claire

Herec Ahn Hyo Seop a herečka Kim Sejeong se nedávno zúčastnili focení pro magazín Marie Claire, během kterého si udělali čas i na krátký rozhovor.

Oba herci se objeví v nadcházejícím dramatu SBS A Business Proposal. Romantická komedie A Business Proposal vychází z webového románu a vypráví o zaměstnankyni kanceláře, která jde na schůzku naslepo s generálním ředitelem své společnosti místo své kamarádky, přičemž skrývá svou identitu.

Ahn Hyo Seop se představí jako Kang Tae Mu, chaebol (bohatá rodina), kterému nic nechybí. Byl obdařen nejen skvělým vzhledem a obrovskou inteligencí, ale i obchodním důvtipem. Kim Sejeong ztvární obyčejnou pracovnici Shin Ha Ri, která zastupuje svou nejlepší kamarádku a dědičku chaebolů Jin Young Seo (Seol In Ah) na rande naslepo s Kang Tae Muem.

Po focení oba herci hovořili o A Business Proposal a svých postavách. Ahn Hyo Seop začal slovy: „Kang Tae Mu je postava nesoucí bolest, o které nikdo neví. Vypadá jako důsledný a silný muž, ale uvnitř je to chlapec, který se třese strachy,“ řekl Ahn Hyo Seop o své postavě. Záhy dodal, že Shin Ha Ri je ta, která v něm vidí toho bojácného chlapce. Kim Sejeong pokračovala: „Shin Ha Ri je v každé situaci jiná, tak jsem přemýšlela, na co bych se měla zaměřit.“ Dále uvedla, že proměnila Shin Ha Ri v člověka, který je pozitivní a umí se dobře vyrovnat s každou situací.

Na konci rozhovoru se oba herci shodli na tom, že A Business Proposal byl výzvou. „Nemyslím si, že existuje volba, která by nebyla výzvou. Mám pocit, že A Business Proposal byla dobrá volba,“ řekla Kim Sejeong. Ahn Hyo Seop dodal: „Věřím, že se v každém okamžiku rozhodnu správně. Doufám, že prostřednictvím tohoto projektu se mohu stát ‚lepším já‘ v jakékoli podobě.“

A Business Proposal má premiéru 28. února. Těšíte se?

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.