Tým smrťáků se blíží aneb co řekl Rowoon o své postavě?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Harper’s Bazaar

Už za pár dní vstoupí na obrazovky fanoušky netrpělivě vyhlížený seriál Tomorrow, ve kterém přes 190 cm vysoký smrťák utvoří tým s ledovou královnou.

Rowoon ze skupiny SF9 si ve svém přeplněném rozvrhu našel čas, aby nafotil sérii fotografií pro magazín Harper’s Bazaar a zároveň řekl pár slov o svém nadcházejícím seriálu Tomorrow.

Seriál založený na stejnojmenném webtoonu (korejský komiks) bude sledovat příběh Choi Joon Woonga (Rowoon), který je už tři roky bez práce. Protože je ze své situace nešťastný, rozhodne si vzít život skokem z mostu. Střetne se tam ovšem s někým, kdo má stejný záměr jako on. Danou osobu se pokusí zachránit, nicméně během boje nešťastnou náhodou oba padají z mostu. Se zpožděním následně na místo dorazí smrťáci Goo Ryun (Kim Hee Sun) a Lim Ryoong Goo (Yoon Ji On).

Choi Joon Woong upadá do komatu a jeho duše, chybou smrťáků, unikla z jeho těla. Stává se tak někým, kdo je napůl živý a napůl mrtvý. Nečekaně tak získá práci u smrťáků v podsvětí. Jako součást týmu se bude starat o lidi s vysokým rizikem možné sebevraždy a pomáhat jim najít chuť žít.

„Choi Joon Woong je tou nejobyčejnější postavou, jakou jsem kdy hrál. Je smťákem řídícím ty, kteří se chtějí vzdát svých životů, ale není to žádný hrdina. Reálně není možné zachránit každého, kdo prochází těžkostmi. Jeho kouzlo spočívá v tom, že je odlišný od ostatních seriálových a filmových hlavních postav.“

Na otázku, zda si myslí, že je zítřek důležitý, upřímně odpověděl: „Vzpomínám si, že v knize ‚Odvaha nebýt oblíbený‘ je citát psychologa Alfreda Adlera, ‚Největší lží v životě je nežít teď‘. Přítomnost je to jediné, co mohu změnit, protože okamžik se stává minulostí a budoucnost je stále neznámá. Zaměřím se tedy na přítomnost.“

Těšíte se na nový seriál?

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.