Kang Ha Neul si v seriálu Trees Die on Their Feet zahraje málo známého divadelního herce

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Oblíbený herec Kang Ha Neul si po filmu The Pirates: The Goblin Flag vybral nový projekt. Je jím seriál s názvem Trees Die on Their Feet.

Zmíněný seriál bude vysílat televizní stanice KBS2. Režie se chopí režisér Yoon Sang Ho (King Maker: The Change of Destiny) a o scénář se postará Jo Sung Geol (Midnight Runners). Kang Ha Neul již v minulosti s oběma pracoval, takže to bude o to více zajímavé.

Trees Die on Their Feet pojednává o starší ženě ze Severní Koreje, které už nezbývá mnoho času do konce života, a divadelním herci, který vystupuje jako její vnuk, aby jí splnil poslední přání.

Kang Ha Neul ztvární Yoo Jae Heona, optimistického muže překypujícího sebeláskou a sebeúctou, přestože vyrůstal v těžkých podmínkách. Yoo Jae Heon se řídí životním mottem: „Dělej, co chceš,“ a žije jako neznámý divadelní herec z místní divadelní společnosti. Zčistajasna dostane nečekanou žádost od staršího pána, aby hrál něčího vnuka, a zažívá velký zlom ve svém životě.

Již dříve bylo oznámeno, že další role v dramatu byly nabídnuty také herečkám Youn Yuh Jung a Son Ye Jin. Youn Yuh Jung zvažuje roli Ja Geum Soon, ženy narozené v roce 1930 v Severní Koreji, a Son Ye Jin byla nabídnuta role Se Yeon, vnučky Ja Geum Soon, která má na starosti hotel Nakwon.

Jakmile bude obsazení dokončeno, seriál se začne natáčet. Premiéry se dočkáme ještě letos.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.