Xiao Zhan bude v novém seriálu už popáté spolupracovat se stejnou herečkou! Je v tom láska?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Fashionable

Produkce připravovaného čínského seriálu Where Dreams Begin oficiálně oznámila obsazení a rozpoutala tak bouři na sociálních sítích.

Hlavní role v seriálu ztvární Xiao Zhan a Li Qin. Ano, vidíte správně. Bude to tak v pořadí už jejich pátá spolupráce. Společně si zahráli v seriálech Fights Break Sphere, Joy of Life, The Wolf a Jade Dynasty. Ve všech čtyřech případech se buď jednalo o nulové propojení postav nebo neopětovanou lásku. Možná tomu konečně ve Where Dreams Begin bude jinak.

I přesto, že mnozí delší dobu horlivě spekulují o tom, že jsou Xiao Zhan a Li Qin více než pouhými přáteli, společnosti zastupující herce a herečku vydaly prohlášení, ve kterých uvedly, že je to pouhopouhá lež.

Seriál Where Dreams Begin zavede diváky do 70. let, kdy se v Pekingu během historických reforem a nejistých společenských změn snažili mladí najít své uplatnění.

Děj se zaměří na skupinku šesti mladých lidí, kteří se snaží následovat své sny a zároveň se pokouší udržet rovnováhu mezi jejich rodinami, přátelstvím, láskou a kariérou. Hlavní postavou je upřímný a odvážný Xiao Chun Sheng (Xiao Zhan) a jeho blízcí přátelé Ye Guo Hua (Liu Rui Lin) a Chen Hong Jun (Cui Hang). Navzdory tomu, že mají rozdílné osobnosti, vzájemně si kryjí své slabosti kombinací jejich silných stránek. Díky zkušenostem z narukování na vojnu, složení univerzitních zkoušek a budování společného podniku se jejich pouto postupně zoceluje.

Xiao Chun Sheng uprostřed následování svých snů potkává Tong Xiao Mei (Lin Qin), dívku z Pekingu, která usiluje o to stát se lékařkou.

Očekává se, že Where Dreams Begin, na jehož tvorbě budou spolupracovat NewStyle Media Group a Xixi Pictures, bude pod taktovkou uznávaného produkčního týmu vysoce kvalitním seriálem. Yang Xiao Pei, generální ředitel Xixi Pictures, je znám tvorbou IP seriálů jako jsou Fighter of the Destiny, The Legend of Fu Yao a Ancient Love Poetry.

Kromě toho se režie seriálu ujme Fu Ning, který je podepsán pod klasikami jako jsou Shi Cha Hai, Family a Xiong Di Che Hang. Vychvalován je za své realistické projekty zachycující skvělou směs vřelosti, nostalgie a inspirace.

V seriálu si dále zahrají Cao Fei Ran, Zhao Xin, Zhang Ling Xin a Lenox Lu.

Těšit se můžeme na čtyřicet epizod. Zatím ale není ani předběžně stanoveno, kdy se seriál odvysílá.

Zdroj: dramapanda.com & jaynestars.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.