3. řady Love (Ft. Marriage and Divorce) se dočkáme už koncem měsíce. Dva z hlavních herců budou chybět!

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Metro.Style

Pokud patříte k fanouškům seriálu Love (Ft. Marriage and Divorce), můžete se radovat, protože třetí řada přijde dříve než jsme čekali. Bohužel nás čeká i výměna dvou hlavních herců. V článku se dozvíte více.

Série Love (ft. Marriage and Divorce) vypráví o třech ženách ve věku 30, 40 a 50 let, které zažívají otřesy ve svých manželstvích, když zjistí, že jejich manželé mají milostné pletky. Scénář napsala slavná autorka makjang dramat Im Sung Han neboli Phoebe. Režie se zhostili Yoo Jung Joon a Lee Seung Hoon. Obě řady zatím vysílali TV Chosun a Netflix.

Nyní se už můžeme začít těšit na 3. řadu, ve které uvidíme, zda nakonec zvítězí milenky nebo manželky. Jelikož 2. řada končila porodem, diváky jistě zajímá, jak to dopadlo a co bude dál. Bohužel tu máme i jednu špatnou zprávu. Herci Sung Hoon a Lee Tae Gon ze seriálu odstoupili, kvůli jiným projektům, a ve třetí sérii se neobjeví. Kdo je nahradí?

Sung Hoona nahradí Kang Shin Hyo, který je známý například ze seriálu Oh, the Mysterious. Místo Lee Tae Gona uvidíme Ji Young Sana, jenž si zahrál ve filmu The Front Line.

Produkční tým k nadcházející 3. řadě uvedl: „Třetí řada Love (Ft. Marriage and Divorce) bude jako rozjetá sonáta s příběhem, který obsahuje nepředstavitelný zvrat, jenž překoná první a druhou řadu. Věnujte, prosím, třetí řadě seriálu velkou pozornost a lásku, protože seriál přinese celou řadu neplánovaných událostí.“

Třetí řady Love (ft. Marriage and Divorce) se dočkáme už 26. února.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.