Park Seo Joon a Han So Hee se v thriller seriálu Gyeongseong Creature vrátí do roku 1945

Eva Lenská
Film / TV
Foto: asianwiki.com

Sympaťák Park Seo Joon a hvězda seriálu My Name Han So Hee potvrdili, že si zahrají v thriller seriálu s pracovním názvem Gyeongseong Creature. Na co se můžeme těšit?

Děj seriálu Gyeongseong Creature se odehrává na jaře roku 1945 a jde o seriálový thriller o dvou mladých lidech, kteří bojují o přežití v Gyeongseongu (název Soulu v době japonské koloniální nadvlády nad Koreou).

Park Seo Joon si zahraje Jang Tae Sanga, bohatého a atraktivního muže z Bukchonu, který má ve všem přehled a ví, jak se ve světě prosadit. Je také spolehlivým zdrojem informací z okolí. Jeho talent, včetně schopnosti rychle reagovat na určité situace a společenská povaha, ho dovedly na jeho současnou pozici.

Tento mladý muž se vždy řídil realitou, kterou měl před očima, místo aby se řídil spravedlností, ale pak potká Yoon Chae Ok, která žije úplně jiný život než on. Když mu vstoupí do života, Jang Tae Sang čelí tomu, co skrýval hluboko ve svém srdci, a začne se měnit, když přemýšlí nad tím, co znamená „žít jako člověk“.

Han So Hee ztvární Yoon Chae Ok, která pátrá po pohřešovaných lidech. Od mládí se učila, jak se protloukat životem se svým otcem, když cestovali po Mandžusku a Šanghaji. Díky tomu, že přežila strašlivé situace, je zkušená v práci se zbraněmi, noži a nejrůznějšími nástroji.

Do Gyeongseongu přijíždí proto, aby našla svou matku, která zmizela před deseti lety, a nakonec potkává Jang Tae Sanga. Během pátrání po záhadném případu sériových zmizení se setkává tváří v tvář s děsivou realitou.

Seriál bude režírovat Jung Dong Yoon ( Hot Stove League) podle scénáře Kang Eun Kyung (Dr. Romantic). Premiéry se dočkáme ještě letos.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.