Ahn Hyo Seop ve své nové roli diváky oslní svým vzhledem a inteligencí, když se v A Business Proposal promění v generálního ředitele

Film / TV
Foto: SBS

Nadcházející drama SBS A Business Proposal zveřejnilo nové snímky herce Ahn Hyo Seopa, který ztvárnil hlavní postavu!

A Business Proposal je romantická komedie o kancelářské pracovnici, která pomáhá své kamarádce tím, že se za ní vydává na schůzce naslepo. Jejím nápadníkem se ukáže být její generálním ředitel vlastnící společnost, kde pracuje. Seriál vychází z webového románu, který byl později upraven do webtoonu.

Ahn Hyo Seop se ujme role Kang Tae Mua, perfektního chaebola (bohatá rodina). Je jediným nástupcem K-FRESH, který byl obdařen skvělým vzhledem a obrovskou inteligencí. Ačkoli je často chladný a nevrlý, má svou nepředvídatelnou stránku, ze které třepotá srdce.

Nově vydané fotografie představují Ahn Hyo Seopa ve své roli. Herec se bezchybně promění v nedůtklivého generálního ředitele a předvede svou profesionalitu. Na fotkách Kang Tae Mu předvádí svůj pohledný vzhled v elegantních, bezchybných oblecích. Na jedné fotografii si prohlíží dokumenty ve své kanceláři a naznačuje tím každodenní život workoholika. I když tam pouze jen tak stojí, vyzařuje neobyčejnou auru.

Produkční tým uvedl: „Ahn Hyo Seop předvede v tomto seriálu Kang Tae Mua, dokonalého mužského protagonistu, kterého ztvární svým vlastním stylem. Diváci si jistě zamilují nové půvaby Ahn Hyo Seopa v A Business Proposal, protože ukáže své drsné a romantické stránky a nečekanou vtipnou povahu. Projevte prosím velký zájem a očekávání.“

A Business Proposal bude mít premiéru 21. února.

Těšíte se?

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.