Dominantní Seohyun a submisivní Lee Jun Young se oddají sexuálním fantaziím ve filmu Love and Leashes!

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Netflix

K očekávanému filmu Love and Leashes byly konečně zveřejněny upoutávky a my se na ně te společně podíváme. Produkce Netflixu slibuje jedinečný zážitek.

Děj je založen na stejnojmenném webtoonu pojednávajícím o strhující romanci mezi Ji Hooem (Lee Jun Young), dokonalým mužem s jedinečným vkusem, a schopnou PR zaměstnankyní Ji Woo (Seohyun), která se neúmyslně dozví jeho tajemství. Film režírovala Pak Hyun Jin, která stojí za Lovers of 6 Years a Like for Likes.

Seohyun z Girls’ Generation, která zazářila v seriálech Personal Life, Time a Hello Dracula, předvede jako Ji Woo drastickou proměnu. Lee Jun Young neboli Jun z U-KISS zaujal diváky svou širokou škálou různých rolí od například D.P, Please Don’t Date Him a Let Me Be Your Knight.

Ji Hoo je v práci chladný, neomalený a přímočarý, ale dámy ho zbožňují. Ji Woo je PR zaměstnankyní, která říká, co je třeba říct. Jednoho dne omylem otevře balíček, který je určený jemu a je z toho zmatená. Nikdy se totiž nezmínil o tom, že by vlastnil domácího mazlíčka. Netrvá to dlouho a dochází ji, že právě odhalila jeho sexuální preference!

Oba se nakonec rozhodnou uzavřít smlouvu, dle které se hodlají oddat fantaziím a hrát zajímavou hru. Ji Woo bude dominantní a Ji Hoo submisivní otrok. Co se ale stane, jakmile jejich smlouva skončí?

Navzdory rozdílu v jejich osobnostech a preferencích, jsou Ji Woo a Ji Hoo připraveni svou romantickou chemií okouzlit diváky.

Premiéra filmu je stanovena na 11. února. Zaujal vás?

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.