Lee Da Hee už myslela, že jako herečka neprorazí. Který seriál jí pomohl?

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Tato sympatická herečka musela o přízeň diváků bojovat a trvalo docela dlouho, než se dočkala své hlavní role.

Debutovala v roce 2002, ale její popularita měla vcelku pomalý nástup. Teprve díky roli v seriálu I Can Hear Your Voice si výrazně polepšila. Přesto byla velmi nervózní, když začalo natáčení tohoto, pro ni tak klíčového, seriálu. Tolik jí záleželo na tom, aby udělala příznivý dojem, že se nedokázala soustředit. Dělala však všechno proto, aby v té roli nebyla špatná. Dala si za cíl, že dramatu nijak svým výkonem neublíží.

Ačkoli je krásná a začínala jako modelka, nijak sebevědomá si nepřipadá. Slýchala i různé poznámky na svůj vzhled. K tomu řekla: „I když jsem slýchala, že nejsem dost hezká, pořád jsem si říkala: hlavně, ať neuslyším, že neumím dobře hrát.“ Na herectví jí totiž skutečně záleželo a stále záleží.

Foto: comekpop.tumblr.com

K roli Seo Do Yeon v I Can Hear Your Voice se vyjádřila takto: „Upřímně řečeno, byla to první profesionální role, která mi byla přidělena. Tak jsem byla nervózní. Režisér mi navrhl, abych už od začátku dramatu působila tvrdě, ale to bylo opravdu náročné. Byly doby, kdy jsem doma tolik plakala, že mě i máma začala litovat.“

I když už myslela, že v herectví neprorazí, tento seriál z ní udělal hvězdu a ihned za ní přiběhla role v dramatu Secret Love. Pořád to sice nebyla role hlavní, ale obsazení stálo za to. Prozradila, že si roli užila a díky kostýmům a make-upu k sobě všechno dokonale sedlo.

Nakonec se dočkala i té hlavní role v seriálu Big Man. O té řekla: „Postava So Mi Ry mi byla přidělena jako první hlavní role a já se dokázala sladit se svými zkušenějšími kolegy. Bylo to vážně krásné.“

V současné době patří Lee Da Hee k oblíbeným herečkám. Naposledy jsme ji mohli vidět v seriálech Search: WWW a L.U.C.A.: The Beginning.

Zdroj: kdramastars.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.