Han Ji Eun a Hong Jong Hyun si zahrají v seriálu o lásce, přátelství a akciích

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Chcete se naučit dobře investovat? Tak se připravte na seriál An Ant is Riding, který bude vysílat stanice TVING. Hlavní role ztvární Han Ji Eun a Hong Jong Hyun.

Dne 6. ledna vyšlo najevo, že v novém seriálu zaměřeném na akcie a investování, uvidíme nejen Han Ji Eun a Hong Jong Hyuna, ale také Jung Moon Sunga, Kim Sun Young a Jang Gwanga. Seriál bude režírovat Choi Ji Young (Love On a Rooftop) a o scénář se postará Im Yeon Soo (Birthcare Center).

Připravované komediální drama bude pojednávat o pěti investorech (v korejštině se jim říká ‚mravenci‘), kteří prostřednictvím investování poznávají život, přátelství a lásku. Tito lidé se budou setkávat v tajemném investičním klubu a budou se snažit dosáhnout úspěchu.

Han Ji Eun si zahraje začátečnici v obchodování s akciemi Yoo Mi Seo, která se má brzy vdát a v oblasti investování se jí zatím moc nedaří. Hong Jong Hyun ztvární Choi Sung Wooa, tajemného muže, kterému je 33 let a pracuje na částečný úvazek v obchodě se smíšeným zbožím. Zajímavé je, že tento brigádník jezdí luxusním autem.

Foto: soompi.com

Kang San (Jung Moon Sung) je muž, který se zaměřuje na štěstí a nestará se o práci nebo hledání úspěchu. Pracuje na částečný úvazek, aby se uživil. Herečka Kim Sun Young ztvární Jung Haeng Ja, majitelku oblíbené restaurace s jokbalem. Jang Gwang dostal roli Kim Jin Baea, učitele angličtiny, který po odchodu do důchodu začne investovat do akcií.

Podle produkce se očekává, že první drama o obchodování na burze v Koreji, bude nejen zábavné, ale bude mít i vzdělávací charakter.

Seriál bude mít premiéru ve druhé polovině tohoto roku.

Zdroj: soompi.com, asianwiki. com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.