Kim Go Eun, Nam Ji Hyun a Park Ji Hu si zahrají sestry v seriálu Little Women

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi.com

Není to dlouho, co se v médiích psalo o tom, že Kim Go Eun a Nam Ji Hyun zvažují roli v seriálu Little Women. Nakonec s projektem souhlasily a přidala se k nim i Park Ji Hu. O čem seriál bude?

Už je to tak! Kim Go Eun, Nam Ji Hyun a Park Ji Hu si zahrají sestry v připravovaném seriálu stanice tvN, který se jmenuje Little Women. Seriál bude režírovat režisérka Kim Hee Won (Vincenzo) podle scénáře Jung Seo Kyoung (Mother).

Seriál bude pojednávat o třech sestrách, které vyrůstaly v chudobě a mají mezi sebou velmi těsné pouto. Nicméně se zapletou do velkého incidentu a postaví se nejbohatší rodině v zemi.

Kim Go Eun bude hrát nestarší sestru Oh In Joo, která si už jako malé dítě uvědomovala, že peníze mají velkou moc. Proto by chtěla rodinu finančně zabezpečit. Jejím snem je žít obyčejný život jako ostatní lidé, ale určitý incident zcela otřese jejím životem.

Nam Ji Hyun ztvární prostřední sestru Oh In Kyung, reportérku, která se nechce sklonit před penězi a snaží se vždy dělat to, co je správné. Když se znovu setká se záhadným případem z jejích reportérských začátků, začne pátrat po pravdě.

Nemladší sestru Oh In Hye bude hrát herečka Park Ji Hu. Její hrdinka je ohromena láskou svých starších sester, které ji podporují. Přestože si kvůli chudobě nemohla dovolit ani slušné výtvarné potřeby, nastupuje díky svému přirozenému talentu na střední uměleckou školu.

Zatím nevím, kdo si zahraje hlavního mužského hrdinu, ale účast v seriálu zvažuje i Wi Ha Joon, kterého proslavil seriál Squid Game.

Premiéry Little Women se dočkáme někdy v roce 2022.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.