Rocky ze skupiny ASTRO bude ve webovém seriálu Salty Idol snášet trpký život idolů

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Fantagio

Společnost Fantagio potvrdila, že Rockyho ze skupiny ASTRO uvidíme v novém webovém seriálu. Pojďme se podívat, na co se můžeme těšit.

Rocky neboli Park Min Hyuk je idol a tak není divu, že si zahraje ve webovém seriálu s názvem Salty Idol. Fanouškům prozradil, že usilovně pracoval na tom, aby jim s novým seriálem přinesl skutečně dobře ztvárněného hrdinu.

Děj seriálu se točí kolem smutného každodenního života idolů, kteří na cestě ke slávě trpí různými těžkostmi, včetně finančních potíží a stresu.

Rocky ztvární Hwiyeona, který býval sólovým umělcem, ale pak se připojil k idol skupině XPierce. Skupina se stala populární poté, co její první album úspěšně opět vystoupalo na vrchol hitparád. Jenže pro Hwiyeona to není snadné. Jelikož nebyl členem skupiny v době vydání prvního alba, fanoušci s ním nepočítají.

Přestože je Hwiyeon členem slavné idol skupiny, v životě trpí těžkostmi, s nimiž se potýkají i obyčejní lidé. Má však silnou vůli najít řešení. Rocky oživí drama tím, že vykreslí různé způsoby, jak tuto žalostnou situaci překonat, a bude aktivní i při vyzdvihování komediálních prvků.

Seriál by se měl vysílat ještě letos v zimě.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.