Yoo In Na patří k nejkrásnějším korejským herečkám. Jak se udržuje ve formě a dbá o svůj vzhled?

Eva Lenská
Film / TV
Foto: zhuanlan.zhihu.com

Yoo In Na patří k oblíbeným jihokorejským herečkám. Zahrála si v mnoha populárních seriálech a již brzy ji uvidíme v dalším z nich. Zajímalo by vás, jak si udržuje štíhlou postavu, svěží pleť a jakým potravinám dává přednost? V našem článku se na to zaměříme.

Tato sympatická herečka si zahrála v populárních seriálech Goblin, My Love From The Star a Queen In Hyun’s Man. Určitě ji však znáte i z mnoha dalších. Od 18. prosince ji budeme moci vídat v seriálu Snowdrop po boku Jisoo z Blackpink a herce Jung Hae Ina.

Yoo In Na je štíhlá a má pěknou pleť. Jak se udržuje ve formě? Hvězda seriálu Goblin patří mezi několik celebrit, které s oblibou cvičí jógu. Kromě toho však nezapomíná ani na sklapovačky a sedy lehy.

S oblibou se také protahuje jako kočka nebo dělá kočičí hřbet. Podle jejích slov to napomáhá ke správnému dýchání a držení těla. Tato cvičební technika navíc pomáhá zpevnit boky a zvyšuje pružnost ramen, páteře a krku.

Zajímavé je, že na svůj seznam tipů na cvičení herečka přidala i staré dobré oblíbené dřepy, které jí pomáhají k tomu, aby si udržela postavu ve tvaru písmene S.

Mladistvý vzhled však není jen o cvičení, ale herečka věnuje pozornost i tomu, co jí. Podle médií vyměnila bílou rýži za hnědou, aby se vyhnula nadbytku sacharidů. Dbá na to, aby denně snědla jen jednu misku rýže. Přesto však nehladoví.

Foto: instagram.com/yooinna065

Zaměřuje se především na zeleninu a ovoce. V jejím jídelníčku nesmí chybět zelí kvůli příjmu vlákniny a ovoce s nízkým obsahem cukru. Dále věnuje pozornost příjmu vody.

Yoo In Na ví, že voda je nejlepší zdroj hydratace, což prospívá především pleti. Nezapomíná pravidelně pít. Dokonce si nastavila budík, aby jí připomínal, že potřebuje tekutiny. Každé ráno vypije velkou sklenici vody. Díky tomu si udržuje pokožku svěží, pružnou a bez vrásek.

Zdroj: kdramastars.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.