Matsumoto Jun a Ueto Aya si zahrají manžele v seriálu Tonari no Chikara

Eva Lenská
Film / TV
Foto: iza.ne.jp

Fanoušci japonských seriálů se mohou těšit na další novinku, ve které si zahrají Matsumoto Jun a Ueto Aya. O čem bude? To si povíme v článku.

Matsumoto Jun a Ueto Aya byli obsazeni do nového seriálu, který dostal název Tonari no Chikara. Scénář k němu napsal scénárista Yukawa Kazuhiko, jenž má na kontě seriály Kaseifu no Mita a Kahogo no Kahoko. Můžeme se těšit na milou rodinou komedii.

Nakagoshi Chikara (Matsumoto Jun) je spisovatel, ale ve skutečnosti píše eseje pro slavné osobnosti. Obvykle se věnuje psaní a domácím pracím, ale když vidí lidi, kteří potřebují pomoc, nedokáže je ignorovat. Ptá se jich, jestli se jim daří dobře a jestli nemají nějaký problém. Pak se jim snaží pomáhat.

Chikara je ženatý a má dvě děti. Jeho manželka Akari (Ueto Aya) je manažerkou obchodu s oblečením. Celá rodina bydlí v jednom bytovém komplexu v Tokiu.

Na otázku, zda jsou rádi, že si mohou zahrát manželský pár, Matsumoto Jun uvedl: „Je to náš první společný seriál. Chodili jsme na stejnou střední školu, takže se známe už dlouho. Jsem rád a zároveň v rozpacích, že mohu hrát jejího manžela. Je to příjemné, protože se dobře známe, ale zároveň by to mohlo být v určitém smyslu i trapné.“

Ueto Aya prohlásila: „S Matsumoto Junem jsem se seznámila, když mi bylo 15 nebo 16 let. Když si na to vzpomenu, cítím se trapně. Ale je to také velmi příjemné, protože mi dává upřímné rady, takže je natáčení velmi zábavné.“

Seriál bude mít 10 epizod a jeho premiéry se dočkáme v lednu příštího roku.

Zdroj: tokyohive.com, mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.