Jinyoung hodlá pokračovat v hudební i herecké kariéře! Kvůli roli v Yumi’s Cells změnil tón hlasu a kontroloval hodinky

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Singles Korea

Jinyoung ze skupiny GOT7 se v nedávném rozhovoru pro časopis Singles Korea rozpovídal o nedávno skončeném seriálu Yumi’s Cells, ve kterém si zahrál postavu Yoo Babiho.

Idol, který se stal hercem, nedávno ukradl srdce diváků v seriálové adaptaci webového komiksu Yumi’s Cells, v níž hráli také Kim Go Eun a Ahn Bo Hyun. Po skončení první série, produkce v současné době připravuje druhou sérii, ve které by se měla Jinyoungova postava Yoo Babi objevit výrazněji.

Yoo Babi byl velmi oblíbený už ve webovém komiksu, tudíž Jinyoung přiznal, že se obával, zda naplní očekávání fanoušků. „K seriálu jsem se připojil později, až když byl casting téměř dokončen,“ uvedl. „Měl jsem velké obavy, zda se do role Yoo Babiho opravdu hodím a zda budu schopen uspokojit fanoušky původní předlohy.“

Poté pokračoval: „Seriál jsem natáčel s jediným cílem: slyšet lidi říkat, že jsem postavu Yoo Babiho ztvárnil dobře.“ A tak se prostě rozhodl, že se mu to podaří!

Foto: Singles Korea

Jinyoung se také přiznal, že pečlivě analyzoval, jaké návyky by Yoo Babi mohl mít vzhledem ke svému povolání. Vzhledem k tomu, že někdo z marketingového týmu bude mít s největší pravděpodobností harmonogram nabitý telefonáty, rozhodl se, že Yoo Babi by mohl mít ve zvyku neustále kontrolovat hodinky a dívat se na čas.

„Abych se přizpůsobil roli manažera marketingového týmu, upravil jsem tón svého hlasu,“ řekl. „Také jsem věnoval pečlivou pozornost gestům, mezi něž patřila častá kontrola hodinek.“

Navzdory svému nabitému programu, kdy hrál ve dvou dramatech za sebou – před Yumi’s Cells hrál v hitu The Devil Judge po boku Ji Sunga – si člen GOT7 udělal čas i na to, aby v červenci vydal nový singl, který sám složil.

Foto: Singles Korea

Jinyoung popsal, jak si našel čas na píseň DIVE, aby splnil slib daný svým fanouškům: „Pro fanoušky, kteří mě chtěli vídat i jako zpěváka, jsem i přes svůj náročný program pracoval na hudbě.“ Hned poté dodal, že doufá, že bude pokračovat v hudební i herecké kariéře a nevzdá se ani jednoho, ani druhého.

„Hudba a herectví jsou určitým způsobem propojeny,“ poznamenal. „Chci odvádět dobrou práci v obojím: v hudbě, v níž vyprávím svůj vlastní příběh jako bych psal deník, a v herectví, v kterém prostřednictvím emocí předávám poselství filmu nebo seriálu.“

Závěrem naznačil, že i když se chystá na účinkování v připravovaném filmu Christmas Carol, možná se brzy vrátí i jako žádaný zpěvák.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.