Tajemný dračí démon zkříží cestu vzpurné kultivátorce a té se to rozhodně líbit nebude

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/YoukuOfficial/

Xianxia příběhů není nikdy dost. V jednom takovém se představí hvězda z letošního megahitu Word of Honor.

Čínská streamovací platforma Youku zveřejnila plakáty ke svému nacházejícímu projektu Back From The Brink. Vypadá to, že se Zhou Ye po megahitu Word of Honor představí v dalším kostýmovém seriálu. Z roztomilé osůbky pokročila jako xianxia hrdinka na drsňačku v černočervené róbě. Spolu s Hou Ming Hao (Neo Hou), jehož róba je kontrastně černo-modrá, vypadají na zveřejněných plakátech jednoduše zcela úžasně.

Slavnostní zahájení natáčení seriálu, který bude adaptací novely od Ji Lu Fei Xiang, proběhlo už v polovině srpna. Ke známým pracím této autorky patří například The Legends, Cang Lan Jue a The Blue Whisper.

Všichni víme, že potenciál tohoto žánru je obrovský. Herce může přes noc katapultovat mezi největší hvězdy. Hou Ming Hao vyzkoušel za svou kariéru mnoho žánrů. Je to ovšem poprvé, co zabrouzdá do xianxia románu. Je to také poprvé pro Zhou Ye, která co by herečka působí teprve dva roky. Mnozí ji mají stále v paměti za její výkon v kritikou uznávaném filmu Better Days. Letos se zalíbila divákům jako součást obsazení Word of Honor.

Příběh Back From The Brink začíná tím, že je Yan Hui ze sekty, kde v cestě za nesmrtelností kultivovala, vyloučena. Je prostě moc vzpurná a to se mnohým nelíbí. Celá šťastná, že si může konečně žít po svém se vydává na lov, aby vydělala peníze. Cestu ji ovšem zkříží tajemný Tian Yao, ze kterého se vyklube dračí démon. I když byl v minulosti velmi silný, tak je momentálně bezmocný.

Za vše může láska. Jeho tělo bylo rozřezáno ženou, kterou miloval a jednotlivé kousky zapečetěny na různých místech. Po čase si uvědomí, že mu právě Yan Hui může pomoci a požádá ji o pomoc. Ta ovšem jeho žádost neustále odmítá, protože se jedná o extrémně nebezpečný úkol. Nakonec ustoupí a oba se tak vydávají na cestou plnou nástrah a tajemství.

Role v seriálu přijali také Riley Wang, Maggie Chen, Zuo Ye, Liu Yao Yuan, Liu Yu Feng, Pema Yard, Yang Rong a Zhang Kai Ying.

Zatím není známo, kdy můžeme tento seriál očekávat na obrazovkách. Zaujal vás jeho děj?


Zdroj: dramapanda.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.