Shin Hyun Bin chce být sama sebou. Proto si každý den píše deník

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Harper’s Bazaar

Tuto sympatickou herečku mají milovníci seriálů spojenou především se seriálem Hospital Playlist. Co prozradila o sobě samé a jak pečuje o svou pleť? O tom mluvila během focení pro časopis Harper’s Bazaar Korea.

Kosmetiku má ráda každá žena a tak i Shin Hyun Bin během focení dělala reklamu francouzské kosmetické značce Caudalie. Produkty řady Vinoperfect rozjasňují pleť, tudíž předvedla svou svěží a čistou krásu. Ukázala úplně jinou image než v seriálu Hospital Playlist.

Když měla říct něco o sobě, uvedla: „V každém okamžiku se snažím žít jako já.“ Poté vysvětlila, že si každý den píše deník, aby se ohlédla za daným dnem, povzbudila se a aby se řídila svým přesvědčením a byla sama sebou.

Na otázku, po jaké roli touží v budoucnosti, odpověděla: „Chtěla bych si vyzkoušet nějaký nový typ role. Něco, co jsem ještě nehrála.“

Když přišla řeč na kosmetiku a péči o pleť, herečka přiznala: „Nemám žádnou speciální péči o pleť. Místo toho, abych používala spoustu toho či onoho, prostě jen dbám na to, abych používala přípravky, které moje pleť právě teď nejvíce potřebuje.“ Hned na to dodala, že v současné době si oblíbila rozjasňující sérum Vinoperfect značky Caudalie, díky kterému její pleť září.

Druhá řada Hospital Playlist nedávno skončila, v čem tedy Shin Hyun Bin v nejbližší době uvidíme? Před časem vyšlo najevo, že si po boku Song Joong Kiho zahraje v seriálu Chaebol Family’s Youngest Son. Od 13. října ji však můžete vídat v seriálu Reflection of You, který je o aféře, zradě, korupci a pomstě.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.