Sakurada Dori – Co jste o něm nevěděli? Podobá se Sugovi, je pecivál a neusne bez svého oblíbeného polštáře

Eva Lenská
Film / TV
Foto: https: instagram.com/dorisakurada

Také patříte k fanouškům tohoto sympatického japonského herce a zpěváka? Chcete vědět bez čeho se Sakurada Dori neobejde, co patří mezi jeho koníčky a jaké ženy se mu líbí? Pak je tento článek přímo pro vás.

Sakurada Dori se narodil 7. prosince 1991 v japonském Tokiu. Má krevní skupinu B a narodil se ve znamení Střelce. Měří 180 cm a váží 60 kg.

Když mu bylo 20 let, studoval v zahraničí. V roce 2006 si zahrál v muzikálu The Prince of Tennis. Zahrál si v mnoha úspěšných seriálech jako Alice in Borderland a Coffee & Vanilla. Kromě herectví také dobře zpívá. Dále se věnuje tanci a modelingu.

Na sřední škole se mu na čele dělala vyrážka a tak nosil čelenku, aby si stáhl vlasy z čela a pleť mohla dýchat. Proto na koncertech prodává čelenky s logem Dori. Občas je nosí i dnes.

Foto: instagram.com/dorisakurada

Jelikož miluje módu, rád nakupuje. Nejraději prochází obchody v Harajuku a Aoyamě. Nakupuje instinktivně a jeho nejoblíbenější barvou je černá.Má rád oblečení s neobvyklými vzory. Stal se tváří mnoha módních značek.

Velmi rád nakupuje boty. Schválně je nenosí hned, ale vyčkává až bude koncertovat. Pak se těší, že si nové boty obuje na koncert a to ho motivuje k lepším výkonům.

Už od puberty obdivuje Takuyu ze skupiny UVERworld. Je jeho vzorem Dodal mu odvahu, aby se nebál kritiky a dodnes ho ovlivňuje. Takuya mu dal k narozeninám prsten, který Dori střeží jako oko v hlavě a považuje jej za drahocený poklad.

Neobejde se bez svého iPhone, protože hrozně rád fotí selfíčka. Také si neumí představit život bez In-ear sluchátek vyrobených na zakázku, protože mu pomáhají při zpívání. Nejvíc miluje svůj polštář na spaní značky Nishikawa.co. Bez něj neusne.

Rád nosí tašky a batůžky všech tvarů a velikostí a kombinuje je s černým oblečením. Občas neodolá a koupí si i dámskou kabelku.

Kávu pije jen výjimečně, většinou kvůli nějaké roli. Posledních pět let pije hlavně čistou vodu. Myslí, že to má pozitivní vliv na pleť a zdraví.

Miluje koupele a koupelové soli. Nejraději má koupelovou sůl značky Lyomer. Má mnoho vůní, ale on má nejraději neparfémovanou s minerály.

Když se s někým baví o věcech, které ho zajímají, dokáže mluvit donekonečna a popsat každou maličkost. Když ho něco nezajímá, nevyjadřuje se k tomu a jeho nezájem se dá vyčíst z jeho obličeje.

Foto: instagram.com/dorisakurada

Líbí se mu ženy, které jsou věrné, čestné a upřímné. Dává přednost dívkám, které se oblékají jako on, ale není to podmínkou. Nechtěl by se ženit příliš pozdě.

Říká se o něm, že se podobá Sugovi ze skupiny BTS. Herce stejného věku nepovažuje za rivaly, naopak ho motivují k lepším výkonům. Kdyby si mohl zahrát s nějakým kolegou, byl by to Kamiki Ryunosuke, protože si myslí, že je nejlepším hercem mladé generace.

Mezi jeho koníčky patří poslech hudby, cestování, nakupování a kreslení komiksových postaviček. Také miluje zvířata.

Dori je pecivál. Když nemusí do práce, zůstane celý den doma, nejlépe v pyžamu a v posteli. Většinou zapomene i na jídlo, jen lenoší, kreslí si a používá počítač.

Zdroj: YouTube interviews, onitsukatigermagazine.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.