Lee Joon Gi se konečně rozhodl pro nový projekt. V novém seriálu ožije a dostane druhou šanci

Eva Lenská
Film / TV
Foto: namooactors.com

Fanoušci tohoto charismatického herce dlouho čekali, jaký nový projekt si vybere. Konečně bylo rozhodnuto a my uvidíme Lee Joon Giho v novém seriálu. Společně s hercem Lee Kyoung Youngem a herečkou Kim Ji Eun.

Připravovaný seriál televize SBS s pracovním názvem Again My Life vychází ze stejnojmenného populárního románu, který vycházel na pokračování jako webový komiks od května 2016 do listopadu 2017.

Seriál bude režírovat režisér Han Chul Soo (Graceful Family) a kromě oblíbeného Lee Joon Giho si v něm zahrají i herec Lee Kyoung Young (Hyena) a mladá herečka Kim Ji Eun (The Veil).

Co můžeme očekávat od příběhu? Jaký bude děj. Lee Joon Gi ztvární neúspěšného prokurátora Kim Hee Wooa. Na střední škole měl nejhorší známky a na práva se dostal až na třetí pokus. Po návratu z armády se živil jako mistr bojových umění a složil advokátní zkoušky. Při vyšetřování zkorumpovaného politika Jo Tae Seopa byl nespravedlivě zabit, ale nečekaně ožije a dostane další šanci učinit spravedlnosti zadost.

Sympatická herečka Kim Ji Eun si v seriálu zahraje Kim Hee Ah, nejmladší dceru generálního ředitele společnosti Cheonha Group, která je zároveň géniem. Je prakticky dokonalá, má bezstarostnou povahu a brzy se začne zajímat o Kim Hee Wooa.

Určitě se máme na co těšit, že? Premiéra seriálu je zatím naplánovaná na duben příštího roku.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.