Obsazení fantasy seriálu Island bylo dokončeno. Kdo se postaví proti zlu a bude zachraňovat svět?

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Soompi.com

Fantasy seriály bývají oblíbené a tento se navíc může pochlubit zajímavým obsazením i příběhem. Jste zvědaví, kdo si v něm zahraje? Tak pojďme na to!

Seriál Island bude vysílat stanice OCN. O režii se postará Bae Jong a příběh bude natočen na motivy stejnojmenného webového komiksu, který vycházel od května 2016 do února 2018. Napsal ho populární autor webových komiksů Yoon In Wan a ilustroval Yang Kyung Il. Seriálu jistě prospěje, že Yoon In Wan se podílí jak na scénáři, tak na produkci.

A koho nakonec v seriálu uvidíme? Hlavní role ztvární Kim Nam Gil, Lee Da Hee, Sung Joon, který se vrátí po téměř pětileté přestávce, a Cha Eun Woo z oblíbené kpop skupiny ASTRO.

Island je fantasy drama o vymítání zla, které se odehrává na ostrově Jeju. Zobrazuje strastiplnou a bizarní cestu postav, které jsou předurčeny k boji proti zlu, které se snaží zničit svět.

Kim Nam Gil si zahraje Pana, tragickou postavu, která se v rámci příprav na konec světa postaví zlu, ale nemůže být spolu s lidmi. Pan, jenž se narodil s osudem, že musí chránit svět, se snaží objevit hodnotu toho, co má chránit, a přitom odvrhnout sám sebe.

Lee Da Hee ztvární učitelku Won Mi Ho, která pochází z rodiny, která řídí velkou společnost. Tato mladá žena si není vědoma svého osudu a nedobrovolně zahájí období sebereflexe na ostrově Jeju. Poté se zaplete do případu souvisejícího s duchy.

Cha Eun Woo z ASTRO se promění v katolického exorcistu a kněze jménem John, jehož vznešeným posláním je chránit životy a očišťovat zlo. Je to však také postava, která v sobě skrývá strašlivou a temnou minulost.

Sung Joon bude hrát Goong Tana, který byl spolu s Panem vychován k tomu, aby se postaral o zlo. Po jisté osudové události se však Goong Tan začne stavět proti Panovi, což příběhu dodá vzrušující zvrat a napětí.

Seriál, který bude mít 20 epizod, se začne natáčet v říjnu a premiéry bychom se měli dočkat na začátku příštího roku.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.